Újra jelentkezem Baranyából!

Ez a pár hét sok szép dolgot hozott nekem. Egy kis terhelés visszavétel után nagyon jó dolgok történtek.
Múlt héten kezdtem egy kis "Majomkodással”, letoltam a King Kong-ot, ami meglepetésemre nem volt annyira gázos. Élveztem a nagy súlyokat, egy picit ellazáztam az elejét, de meg vagyok elégedve!

Láttam egy remek dolgot az egyik női #crossfit atlétától, Camilletől, hogy most kezdett el öv nélkül dolgozni nagy súlyokkal, hogy a törzse erősebb legyen. Ezt a gondolatmenetet követve elkezdtem rászoktatni magam az öv nélküli munkára nagy súlyoknál is. Így már a King Kong is öv nélkül ment!

Az elmúlt héten elkezdtük összerakni a felvétel lökésem. Volt pár dupla box-ról 130-cal, dupla felvételek 135-ig. Majd követte egy remekül összerakott nap, ahol 7x1 C&J volt 130-cal, öv és csuklópánt nélkül, majd egy tripla tarkón guggolás. Sikerült az eddigi egy ismétléses maxommal megcsinálnom: 3x180 kg. Ebben a szettben is alkalmaztam az öv nélküliséget: 160-tól vettem csak fel. Annyira megéreztem a guggolást, hogy felpengettem a bűvös 200-ra, de sajnos nem tudtam felállni még vele, de legalább megéreztem milyen is a nyakon a két mázsa!
 Ezt követően jött egy közkedvelt Fran, majd 15 perc múlva egy Grace 3:03-mal, na itt már elfogytam! Azt hiszem ez egy remek nap volt, egy remek jövő kezdete.

Javaslom nektek is az öv nélküli munkát addig a súlyig, amíg még biztonságosnak érzitek. Sokat fog segíteni!

 


Addig is toljátok minden edzés végén a Balanced Recovery-t, csak hogy megfelelő legyen az edzés utáni visszatöltés. Még mindig a csokisat javaslom! :)

Zúzzunk!!!! #liftthatshit
Scitec Nutrition - 100% Beef Concentrate*Scitec Nutrition - Balanced RecoveryScitec Nutrition - FireworksScitec Nutrition - Mega Daily One PlusScitec Nutrition - Muscle FactorScitec Nutrition - Ultra Concentrated Omega-3