Ismét jelentkezem egy kisebb szünet után.
 
Az elmúlt másfél hónap a regeneráció és a feltöltődés jegyében telt. Kicsit elvettünk az edzésekből, tartottunk egy kis szünetet is. Az ünnepeket sikerült jól eltölteni a szeretteim körében, de az új évben ismét gőzerővel nekiláttunk a munkának. Hátráltatta ezt sok apró sérülés, de nekiláttunk egyfajta kiegészítésképp gyógytornásszal dolgozni. Heti egy masszázs, heti egy gyógytorna jellegű erősítő edzés.

 

Egy kis Pihenől, kissebb nagyobb sérülések után újra edzésben az legújabb barátaimmal ;) @wodcrusher #WODCRUSHER #scitecnutrition #teamscitec #crossfit #budapestbarbell

Viktor Gubi (@viktorgubi_cf) által közzétett fénykép,


 
Márciusban egy vizsgálaton esem át, ahol a táplálkozásomat állítják be, mert még mindig nem sikerült jól összerakni. Mellette folynak az edzések. Dolgozunk keményen Tamással, nem könnyű, de ha az lenne, mindenki ezt csinálná.
 
Elkezdtük a hátsó láncot jobban erősíteni, finom kis elemelés kombinációkkal. Volt már 3x10 ismétlés 180kg-al, de 10 perces EMOM-ban is csapattuk már, 5 ismétléssel 160kg-al. Rengeteg saját testes gyakorlat van a porondon. Minden, ami nem az erősségem, hogy majd idővel az legyen.
 
Javaslom mindenkinek a hideg napokon a megfelelő D- és C-vitamin bevitelt. Muszáj, hogy az edzés ne álljon le betegség miatt. Na és persze a jó öreg Balanced Recovery edzés után. A kedvencem!
Scitec Nutrition - 100% Beef Concentrate*Scitec Nutrition - Balanced RecoveryScitec Nutrition - FireworksScitec Nutrition - Mega Daily One PlusScitec Nutrition - Muscle FactorScitec Nutrition - Ultra Concentrated Omega-3