Az elmúlt pár hét nagyon sok boldogsággal telt. Az első a sorban az esküvőm. Elvettem életem szerelmét! Majd sorban jöttek a magamhoz mért remek eredmények.
 

 
Kezdtem a sort tripla tarkón guggolással 185kg-ba. Követte egy nagy mérföldkő, 150kg-os lökés állványból. A héten sikerült elől guggolnom 170kg-al. A remek sort a hétvégén zártam. Egy nem hivatalos súlyemelő versenyen volt szerencsém "elindulni", ami életem első versenye volt magammal, ilyen légkörben. A cél a szombati emelésre a felvétel - lökés PR volt. Ha már ott voltam és kiderült, hogy igazolásom is van, így csináltam egy mini súlyemelő versenyt magammal. Ezt a sok kisfiú és kiscsaj között, akik egy nagyon jó kis diákolimpián vettek részt. Annak ellenére, hogy 6 fogás van összesen, nekem plusz 1 -1 fogást engedtek a bírák. Így sikerült 105kg-ot szakítanom, és ami a cél volt, 150kg-ot löknöm!

 

Egy jó kis időszak zárásaként!PR C&J 150KG!!!#WODCRUSHER #scitecnutrition #teamscitec #crossfit #liftthatshit #balancedrecovery #budapestbarbell

Közzétette: Viktor Gubi – 2016. február 28.


 

Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó hangulat volt, hatalmas élmény. Ez a sok remek dolog nem történhetett volna meg edzőm, Radnai Tamás nélkül, amiért mérhetetlenül hálás vagyok neki. Nagy segítség volt még a Scitec Nutrition – WOD CRUSHER termékcsalád, kiváló termékeik nagyban hozzájárulnak a kis sikereimhez. Az utam még nagyon hosszú. Idén kihagyom a CrossFit Games Open-t, nem célunk még ez idén, de keményen fogok edzeni, hogy jövőre mindent beleadva elérjem leghőbb vágyam. Az edzések folytatódnak, mindent bele fogok adni, ezt megígérhetem nektek.
 A héten pedig megkezdem az új Recovery Adaptogens tesztelését, ami segít a fizikai és mentális stressz legyűrésében. Az eredményekről beszámolok majd!

Scitec Nutrition - 100% Beef Concentrate*Scitec Nutrition - Balanced RecoveryScitec Nutrition - FireworksScitec Nutrition - Mega Daily One PlusScitec Nutrition - Muscle FactorScitec Nutrition - Ultra Concentrated Omega-3