Az elmúlt időszak tele volt izgalmas versenyekkel, és még közel sincs vége :)
Érden elkezdeni edzeni nagy könnyebbség volt, de ettől függetlenül nehéz volt visszanyerni a motivációt és rápörögni az edzésekre. A kihagyás után 3 hét visszarázódás és felkészülési idő volt a balatoni versenyre, ami a vártak ellenére egész jól sikerült. A versenyen nagyon jól éreztem magam, jó volt találkozni a sok ismerős arccal.

A versenyt követően nem volt sok pihi, hiszen rá egy hétre volt a MESSZI István súlyemelő verseny. Kedden már megkezdtük az edzéseket, csak súlyemeléssel. Elég nehéz volt az első edzés, nagyok voltak a súlyok, sokat rontottam, fejben fáradt voltam még. De szép lassan kipihentem a versenyt és a Balaton Throwdown utáni szombati edzésen már 80/90-ig fel tudtunk felmenni, ahogy szerettük volna. Az edzéseket végig Oláh Levi kísérte, ahogy a versenyeztetést is. Ezt követő hétvégén jött a számomra nagy szereppel bíró súlyemelő verseny. Facebookon írtam erről egy hosszabb postot, de a lényeg, hogy sikerült nagyon szépen szerepelnem. Nagy vágyam volt a 100-as lökés, és nem hittem volna, hogy már itt meg fogom emelni ezt a súlyt. Öröm és boldogság, 6/6 jó fogás, Levi is büszke volt rám, de innentől folytatódik tovább a kemény felkészülés. hiszen mindjárt itt az OB.

 A következő időszak sűrű lesz. Hétvégén Bánkon fogunk versenyezni, majd októberig kemény súlyemelő időszak lesz. Szeptember első hétvégéjén Prágában versenyzek súlyemelésből, és október közepén pedig jön az országos bajnokság. Ha lehetőségem lesz az U23-as EB-n részt venni, akkor azt is vállalni fogom.
 
Hosszú és nehéz időszak lesz az elkövetkező pár hónap, de annál nagyobb szórakozás és élvezet lesz benne :)
 
A szombati vesreny eredményei:
Szaktás: 75 / 80 / 83
Lökés: 91/ 96 (PR) / 100 PR!!!

 

100kg!!!!!!!!!!!! #wodcrusher #crossfit #weightlifting #kapokegyrollertlevitől

Scitec Nutrition - Balanced RecoveryScitec Nutrition - Beta AlanineScitec Nutrition - NEM ForteScitec Nutrition - Ultra Concentrated Omega-3