Sziasztok!

Ismét eltelt egy kis idő a legutóbbi bejegyzésem óta. Belekezdtünk a 2016-os évbe és az első kitűzött célom teljesítve: kijutottam 5. kvalifikációs hellyel a Central Europe Throwdown-ra. Az 1 év crossfitezéssel sikerült már annyi rutint szereznem, hogy nem kellett sokat bajlódnom a kvalifikációval (egyszer csináltam őket), aminek nagyon örültem, mert eddig ez nagy stresszt jelentett számomra!


Tavaly ez a verseny (CET) volt az első nemzetközi versenyem, amire akkor 10-ként jutottam ki, és hozzáfűzném nagyon izgultam, mert nem tudtam még gyűrű muscle up-ozni és úgy éreztem, nem vagyok még odavaló. Bekerültem élőben is a döntőbe, ahol elő is jött a várva várt muscle up. Sikerült életem elsőjét ott megcsinálni és a 10. helyen végezni. Szeretnék most is a döntőbe kerülni és a dobogóhoz minél közelebbi helyet megszerezni. Tehát 2016.02.07 Central Europe Throwdown, Pozsony – SZURKOLJATOK!

 


A felkészülés sajnos nem megy gördülékenyen, hiszen vállsérüléssel küzdök, ami miatt néhány gyakorlatot mellőznöm kellett az elmúlt időben, de bízok az eddig megtett és elért munkámban. Ezzel Tamásnak is adtam némi fejtörést az edzések összeállításában, aki a szakmai tudásának legjavát teszi bele, hogy így is segítsen előre, amiért nagyon hálás vagyok.


Az egyik edzésemből az ünnepek alatt vállinjekciók közepette:


1) Elemelés 4x15 azonos súllyal

2’ pihi

2) 5 kör időre:

- 400 m futás (futógépen)

- 20 lépés kitörésben járás 24 kg-os kézisúlyzóval mellkason tartással

3) Ugrókötél 200 duplatekerés

4) Farmer cipelés 2x30 kg kézisúlyzóval

2 x max time


A mindennapi edzések alatt ajánlom nektek a Wod Crusher Fireworks termékét, az edzések utánra pedig a Balance Recovery-t!


Scitec Nutrition - Balanced RecoveryScitec Nutrition - Ultra Concentrated Omega-3Scitec Nutrition - 12 Rounds Intra-WorkoutScitec Nutrition - Multi Pro Plus