2016 CrossFit Games Open harmadik hét
Az Open harmadik hetén is túl vagyunk, az élmezőny egyre inkább elszakad a közönséges halandóktól.
A harmadik feladatsor az AMRAP 7’ 10 Szakítás + 3 Bar Muscle Up volt. Születtek egészen elképesztő eredmények is az élről, na meg persze voltak olyanok is, akik szerették megkerülni a szabályokat.
Magyar WOD CRUSHER fronton a következő eredmények születtek:
Bea jelenleg ideje nagy részét Tatán tölti és a súlyemelő EB-re készül, az Openre mégis szakít időt. Nyilván CrossFit szempontból nem élete formájában van. Bea 80 ismétlést teljesített, amivel a magyar tabellán a 6-ik helyet hozta, így összetettben a 3-ik helyen csücsül. Ez jelenleg Európában a 280-ik helyet éri.

 
Varga Zsolti 7 perc alatt 104 ismétlést gyűjtött, amivel a magyarokat felvonultató tabellán a 7-ik legjobb eredményt csípte meg, ezzel most összetettben 3-ik helyen van holtversenyben. Az európai listán a 214-ik helyen áll.
 

Böjte Barni, újdonsült csapattagunk. 112 ismétléssel Románia legjobb eredményét hozta 17 évesen, 70 kilósan a felnőttek között! Ezzel az eredménnyel a negyedik legjobb lett volna a magyarok között. Lássuk azt, hogy mekkora szó ez jó pár év és kiló mínusszal a magyar élmezőnyhöz képest! Barni jelenleg vezeti a román ranglistát. Bár saját döntése alapján nem a Teenage kategóriában indult, bizonyára valahol az élen várhatná a 4-ik feladatsort ott is.

 

 
Jöjjenek a külföldi nevek:
 

Már említettük, hogy Lengyelországon keresztül van egy a Scitec Nutrition színeiben versenyző fiatal lányunk, Gabriela Migala. A Tini 16-17 korosztályban indult, ahol jelenleg három WOD után az első helyen áll Európában!


Phil Hesketh, akinek sajnos nem ez a feladatsor volt az erőssége, 121 ismétlést gyűjtött, amivel az afrikai régióba a 6-ik helyre csúszott. Jelenleg a világon a 135-ik helyen áll összesítettben.


Steven Fawcett is „csak” a 15-ik legjobb eredményt hozta 129 ismétléssel, amivel EU-ban az 5-ik helyen áll összesítettben. Ezzel a világon a 40-ik helyet foglalta le magának összesítettben.  


Björgvin úgy gondolta, hogy ha 140 ismétlést kiprésel magából, azzal az európai lista élére repül. Teljesen korrekt elgondolás volt, így is történt. A világon mindössze 5-en tudták megelőzni az összesített listán.


Sara 130 ismétlést csinált a 16.3-ban, ami a 6-ik legjobb európai eredmény, összesítettben pedig 3-ik legjobb a régióban. Ez a 9-ik legjobb összesített eredményt jelenti számára a világon.


Ennyi volt heti összefoglalónk, nagyon várjuk a 16.4-et, legfőképp azt, hogy végre legyen egy ismétlés.