2016 CrossFit Games Open negyedik hét
Egyetlen egy hét van hátra az Open-ből, ami azt jelenti, hogy lezongoráztuk a negyedik feladatsort is.

AMRAP 13’
55 Deadlift
55 Wall Ball
55 kalória Evezés
55 HSPU
 

Hihetetlen eredmények születtek megint csak, az élen rendkívül kiélezett a verseny, folyamatosan egymást licitálják túl a top versenyzők egészen elképesztő eredményekkel.
Vegyük sorra ismét a hazai és külföldi WOD CRUSHER versenyzőket:
 
Bea 206 ismétléssel a magyar tabellán a 4. helyen végzett, ezzel összesítésben még mindig a harmadik. Jelenleg Európában pedig a 254. helyet foglalja el. És most már hivatalosan is utazik a Magyar Súlyemelő csapattal az EB-re!
 
Varga Zsolti 220 ismétlés hozott össze a 4. feladatsorban, amivel a magyar listán a 6., így összetettben a 4. helyen áll. Ez Európában a 235. helyet jelenti.
 
Böjte Barni 202 ismétlést gyűjtött, ezúttal egy picit megújult környezetben. Ez számára Romániában a 7-ik helyet hozta, amivel összetettben a román listán 2. két ponttal lemaradva.

 

 
Külföld:

Gabriela Migala Lengyelországból a tini 16-17 éves korosztályban 220 ismétlés csinált a 4. feladatsorban. Egy helyet csúszott lefelé a múlt heti összesített eredményéhez képest, így most 1 ponttal lemaradva a második helyen áll Európában!
 
Phil Hesketh 250 ismétlést gyűjtött a 16.4-ben, amivel az afrikai régióban 24, összesítettben pedig az 5. Így jelenleg a világon a 226-ik helyet foglalja el.
 
Steven Fawcett közismerten nagyon jó HSPU-ban, amit tavaly a Regionálison is megmutatott. Ráadásul az a fajta versenyző, aki kényesen ügyel minden egyes ismétlés helyes végrehajtására. 269 ismétléssel a 21. legjobb európai eredményt hozta, ami összetettben a 4. helyet jelenti. Ezzel a világon az 52. helyen csücsül.
 
Björgvin Karl Gudmundsson! 283 ismétlést gyűjtött, ami EU-ban a 7. legjobb eredmény, ezzel pedig összesítettben vezeti az európai tabellát. Világviszonylatban ez a 10. helyezést éri!
 
Sara Sigmundsdottir, akitől várható volt egy „redo”, hiszen nagyon kevésszer fordult eddig elő az Open történetében, hogy valaki ne csinálta volna újra egy Élő Show után a feladatsort. Átgondoltan, taktikával nekivágva 316 ismétlést préselt ki magából, ami a második legjobb európai eredmény, így összetettben a 3. helyen áll, a világon pedig a 4. helyet foglalja el.
 

Utolsó feladatsor következik, ismét mindenkinek sok sikert kívánunk!