Véget ért a 2016-os Open


Lezárult az idei Open, ismét rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodhattunk. Volt itt öröm, botrány és keserűség is nem kevés, de összességében magyar és nemzetközi viszonylatban is egy nagyon jó szezonkezdés volt ez.
Bár az eredmények még nem véglegesek, hiszen a Regionálisra kvalifikálóktól bekérhetnek minimum egy videót (többet is), és azok alapján a végeredmény még akár változhat is, de azért mutatóban már most megosztjuk a hajnalban lezárt tabelláról kiolvasható eredményeket.
 
Az utolsó feladatsor:
21-18-15-12-9-6-3 ismétlés időre:
Thruster
Burpee
 
Bea idén nem fektetett nagy hangsúlyt az Openre, ugyanis pont a súlyemelő EB felkészülésével esett egy időbe. De ennek ellenére sem kell szégyenkeznie. A magyar tabellán a 4. helyet szerezte meg összesítettben, ami a 314. hely az európai listán.
 
Varga Zsolti hosszú kihagyás után csapott bele ebbe az Open szezonba, nem tudott csalódást okozni, hiszen végig nagyon jól ment, és ott volt a magyar élmezőnyben. A magyar összesítésben 3. helyen végzett, ez pedig a 211. helyet jelenti számára Európában.
 
Böjte Barni, Kovács Lacee fiatal reménysége végig nagyon jól szerepelt a felnőttek között 17 évesen, kiváló eredményeket szállított, nagy jövőt jósolunk neki! A román tabellán a 3. helyet szerezte meg végül. Már most nem kevés felkérést kapott kimondottan „tiniknek” szóló versenyekre, valamint táborokba.


 

Külföld:
Gabriela Migala lengyel Scitec Nutrition vonalon hozzánk köthető, hiszen a WOD CRUSHER színeiben versenyzik. Óriási dolgot vitt véghez, az első lengyel, aki kvalifikálta magát a CrossFit Gamesre! A 16-17 éves Tini Lányok között a 3. helyet szerezte meg világszinten, ami hihetetlen teljesítmény. Szurkolunk neki, hogy minél magasabbra jusson a ranglétrán, és az USA-ban is helyt tudjon majd állni!
 

Open is over

Phil Hesketh az afrikai régióban megszerezte a 4. helyet összesítésben, ami azt jelenti, hogy ismét ott lehet a Regionálison, onnan pedig remélhetőleg egyenes út vezet a Gamesre, akárcsak tavaly. A világranglistán a 181. helyet szerezte meg!
 
Steven Fawcett idén mindent egyetlen egyszer csinált meg, ezzel is arra kényszerítve magát, hogy át tudja érezni azt, hogy nincs több lehetőség, abban az egy alkalomban mindent el kell lőnie. Ehhez képest nagyon szép eredményt szállított, hiszen többen is nyilatkoztak arról, hogy többször is újrapróbáltak egy-egy feladatsort. Steven a 8. lett az európai listán, ami a világon az 57. helyet érte.
 


Björgvin Karl Gudmundsson :)
Semmit sem bízott a véletlenre, 1. helyen végzett az Openen, 9. lett a világon. Björgvin egy gép, idén megnyeri a Gamest. Téma lezárva.
 
Sara Sigmundsdottir ismét hihetetlen teljesítménnyel kápráztatott el minket. A 2. helyet szerezte meg Európában és ő lett az idei Open 4. legeredményesebb leánya. Itt sem sok kérdés merül fel, nyerni fog a Gamesen vagy nyerni fog a Gamesen?
 
Nagyjából egy pár héten belül biztosan tudni fogjuk a továbbjutó névsort, átnézik a videókat, ha átnézik, kiveszik az egyéni indulókból a csapatokat, valamint azokat, akik nem kívánnak részt venni a Regionálison. Idén a Meridian régió Madridba költözik, egy jóval olcsóbb utazásnak számít, mint a dán. Aki még nem volt, semmiképp se hagyja ki! Köszönjük, hogy itt voltatok velünk ebben az 5 hétben.
A viszont látásra :)